UNITATE PROTEJATA conform Legii 448/2006 si Ord. 64/09.03.2009

Imprimari, copii si scanari

Cautam in permanenta sa ajutam clientii nostrii sa-si imbunatateasca imaginea propriei afaceri combinand tehnologia cu priceperea noastra. Digital Color Company va ofera solutia tiparirii digitale in aplicatii care nu necesita un volum mare de tiparituri.

Va propunem urmatoarele aplicatii: carti de vizita, pliante publicitare, brosuri, invitatii personalizate, afise, fluturasi, postere, cursuri, manuale de utilizare, imprimate tipizate... Pentru ca timpul inseamna bani, noi va oferim solutia documentelor personalizate atunci cand deadline-ul a fost ieri....

In premiera pentru piata muresana va oferim posibilitatea scanarii direct pe suport inscriptibil (CD-RW/DVD-RW), la o viteza de pana de 100 de pagini pe minut

Imprimari de dimensiuni mari

In cei 8 ani de activitate pe piata muresana am reusit sa castigam si sa mentinem increderea clientilor nostrii. Digital Color Company ofera partenerilor posibilitatea crearii unor printuri de dimensiuni mari la o calitate grafica superioara.

Ne adresam atat departamentelor de PR ale diverselor companii, agentiilor de advertising dar si firmelor de proiectare care simt nevoia unor imprimari si scanari in format A0. Pentru promovarea imaginii proprii va oferim solutia printurilor indoor si outdoor (bannere, panouri publicitare, imprimare pe autocolant pentru diferite inscriptionari)

Tipar de carte

Tiparul digital este solutia perfecta pentru tiparirea unui numar relativ redus de carti, reviste sau brosuri. Tirajele scazute nu inseamna neaparat costuri ridicate. Noi avem capacitatea de a va tipari chiar si un singur exemplar al cartii dumneavoastra, la o calitate superioara cu un pret inferior. Reconditionarea cartilor vechi este acum posibila, tot datorita tiparului digital intr-un timp record de numai o ora.

Finisare

Pentru produsele de tipar digital putem oferi si operatii de finisari profesionale cum ar fi: biguire, spiralare, capsare, brosare, laminare

Conceptie Grafica

Daca nu aveti nici o idee in ceea ce priveste aspectul grafic al produsului pe care doriti sa-l printati sau daca doriti o realizare grafica profesionala, puteti sa apelati la serviciile noastre cu toata increderea. Suntem o echipa tanara, cu destula experienta in design grafic, mereu la curent cu tot ceea ce este nou si in tendinte. Cu imaginatia si talentul
nostru suntem capabili sa va oferim cele mai bune rezultate.

La unele din produsele noastre, cum ar fi cartile de vizita, fluturasii sau colile cu antet, oferim conceptie grafica in mod GRATUIT.

La restul produselor (pliante, mape, reviste, calendare, etc), conceptia grafica este taxata in functie de complexitatea lucrarii si de pretentiile dumneavoastra. In momentul in care stim toate detaliile de care avem nevoie pentru realizarea produsului, atunci va vom comunica si pretul care trebuie sa-l platiti pentru lucrarea grafica.

INTOTDEAUNA pretul pentru lucrarea grafica il veti sti inainte de realizarea produsului, nu dupa.

 Noi va oferim sansa de a prezenta clientilor dumneavoastra o conceptie grafica unica, atractiva caracterizata de creativitate, inventivitate, originalitate si - foarte important - bun gust.

  Grafica materialelor publicitare trebuie sa fie usor de retinut, sa aiba impact asupra clientilor. Pentru un succes garantat, promovarea produselor pe piata are nevoie de o sustinere vizuala. Este ceea ce numim reclama.


     Beneficiind de o îndelungata experienta în domeniul tipografiei clasice, EDITURA DOCUPRINT este singura tipografie din România care realizeaza lucrari de legatorie manuala de arta, în piele si imitatie de piele, de înalta finete.

Putem executa tipar alb-negru si policromie în orice tiraj si la dimensiunile cele mai diverse.

     Pentru cei interesati, EDITURA DOCUPRINT realizeaza tehnoredactare, machetare si editarea lucrarilor de orice specialitate.

     EFICIENTA, CALITATEA si PERFORMANTA sunt parametrii reusitei noasre.
Alegeti-ne si nu veti regreta!

Magneti autocolanti

Aceasta aplicatie este nou introdusa in portofoliul de servicii Digital Color Company.

Aveti posibilitatea de a incarca poze de diferite dimensiuni, color sau alb-negru, in vedera obtinerii unui autocolant magnetic personalizat, care se poate lipii pe orice suprafata metalica. Acest produs este ideal pentru cadouri personalizate, suveniruri personalizate, diferite protocoale, aniversari, campanii de marketing si publicitate.

Dimensiunea maxima posibila = marimea unei coli A4 (carton maxim 3 mm).

Termenul de livrare si procesare a comenzilor, tine de statutul de membru si eventual de diferitele contracte intre Digital Color Company si clienti.

Reconditionare carte